Előfizetői tartalom

Száz kilót fogyott a VW Golf - itt a VII. generáció

Portfolio
A berlini Nemzeti Galériában tartották az új Golf világpremierjét. Új korszak veszi kezdetét a Volkswagen számára Golf modellje hetedik generációjával, első ízben született ugyanis Wolfsburgban autó az iránymutató modulrendszerű keresztirányú platform alapjain, immár ennek lehetőségeit is kihasználva a lehető legjobb Golf megalkotásában. Az eredmény pedig egyértelmű: noha az új Golf még tágasabbá, biztonságosabbá és kényelmesebbé vált, saját tömege kiviteltől függően akár 100 kilogrammal is elődjéé alatt alakulhat, és két új motorcsaládjával hajtóanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása is akár 23%-kallehet alacsonyabb.

A világ egyik legnagyobb darabszámban értékesített autója - itthon idén 697 db talált gazdára, ezzel a Polo (721 db) mögött a második legnépszerűbb VW modell - mind a magánszemélyek, mind a cégek körében közkedvelt. Németországban és Nagy-Britanniában rendszeresen a Top10 cégautó közé kerül és itthon is magas, 75%-os arányban vállalkozások neve került 2012-ben a forgalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés