Előfizetői tartalom

Már hosszabb lenne, de elmarad a hétvégi kamionstop

Portfolio
Az előírások szerint július első szombatjától lép életbe és augusztus végéig tart a nehéz tehergépjárművek meghosszabbított forgalomkorlátozása. A nyári kamionstop az általános szabály alapján szombaton este 22 óra helyett már délután 15 órakor elkezdődik. A hőségriasztás miatt azonban a szakminiszterek a következő hétvégére felfüggesztették a korlátozást.

A 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó tehergépkocsik (mezőgazdasági és egyéb vontatók, lassú járművek, e járművekből és pótkocsikból álló járműszerelvények) forgalmának korlátozását közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi szempontok indokolják. A kamionstop időtartamának nyári kiterjesztését a visszaeső szállítási igények teszik lehetővé....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés