Előfizetői tartalom

Elindult az új Auris gyártása

Portfolio
Ünnepélyes ceremóniával vette kezdetét a Toyota teljesen megújult alsó-középkategóriás modelljének, az Aurisnak a gyártása az angliai Burnaston gyárában - ahol az Avensis is készül. A japán márka európai pozícióinak megerősödését, piaci részesedésének növekedését várja az külső és belső formatervvel, minőségibb anyagokkal készített autótól.

Az új Auris a korábbi, mondhatni konzervatív megjelenésével szemben merészebb formatervet, jobb minőségű belteret és továbbfejlesztett menetdinamikát kínál, hajtáslánc-választékában pedig további fogyasztáscsökkentő megoldások kerültek, mint a piacvezető Full Hybrid technológia. A Toyota feltett szándéka, hogy a lehető legszélesebb vásárlói rétegek - nem utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés