Előfizetői tartalom

Bejelzett az indikátor, száguldás jön!

Portfolio
Korábban soha nem látott szintre ugrott azoknak a Hongkongban jegyzett vállalatoknak a száma, amelyek az elmúlt időszakban profit warningot tettek közzé, ez azonban a Credit Suisse véleménye szerint nem kell hogy elkeserítse a befektetőket. Pont ellenkezőleg, 2009-hez hasonlóan most indulhat csak a rali, írja a Business Insider.

Újabb rekordszintre futott azoknak a Hongkongban jegyzett vállalatoknak a száma, amelyek az elmúlt időszakban profit warninggal álltak elő. Ezeknek a cégeknek egy jelentős része kínai társaság, ez pedig sokak szerint egy újabb érv amellett, hogy a kínai gazdaság teljesítménye meredeken esik majd, vagyis "kemény landolásra" kell felkészülnünk. Az alábbi ábrán pirossal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés