FONTOS Tényleg zuhan egyes élelmiszerek ára: mutatjuk a rekordereket
 
Előfizetői tartalom

Bejelentették a Vodafone gigaüzletét

Portfolio
A Verizon megerősítette, hogy megállapodást kötöttek a Vodafone-nal, melynek értelmében 130 milliárd dollárért megvásárolja a Vodafone részesedését a közös vállalatukban, a Verizon Wireless-ben. A tranzakció mérete igen jelentős, az ügylet méretét tekintve minden idők harmadik legnagyobb M&A tranzakciója - írja a MarketWatch.

Megszületett a megállapodás Arról, hogy a tranzakció előkészítése a célegyenesbe érkezett, napokkal ezelőtt számolt be az egyik nemzetközi hírportál, most pedig úgy tűnik eljött az idő arra, hogy a vállalatok hivatalosan is bejelentsék az ügyletet. A Verizon ezt meg is tette, a cég ugyanis megerősítette, hogy megállapodást kötött a Vodefone-nal a közös vállalatukban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés