Előfizetői tartalom

Taroltak az ipari fémek - Az Alcoa jelentése segített

Portfolio
Összességében estek a nyersanyagpiaci árak a tegnapi kereskedés végére, a Dow Jones UBS árupiaci index 0,44 százalékkal zárt alacsonyabban, a dollár erősödése is szerepet játszott az esésben. A spekulánsok az év végi profitrealizálások után új befektetéseket keresnek a piacokon, ugyanakkor az amerikai költségvetési szakadék újbóli elhalasztásáról szóló tárgyalásokat aggodalommal figyelik. Az ipari fémek taroltak az Alcoa jelentésében olvasható kedvező keresleti kilátások miatt.

A dollár erősödött (+0,36%) a Fed kötvényvásárlási programja körüli bizonytalanságok miatt, ez támogatta a nyersanyagok árának csökkenését. A Dow Jones UBS árupiaci index 0,44 százalékos eséssel a negatív tartományban landolt nap végére. A spekulánsok új befektetési eszközöket keresnek az év elején, ami az árak növekedését segítheti, azonban a költségvetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés