Előfizetői tartalom

Nagyot hajrázott a Richter - Kitartott az OTP

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek erősödni kezdtek a csütörtöki nyitást követően. A déli órákban viszont gyengülés következett be az FTSE 100 és a CAC 40 piacán. A tengerentúli nyitást követően viszont ismét magukra találtak a benchmarkok, és emelkedés kezdődött a piacaikon. Az amerikai indexek kivétel nélkül erősödést mutatnak a kezdeti megingást követően. Az emelkedés elsősorban a vártnál kedvezőbb tengerentúli munkaerőpiaci adatnak köszönhető. A hazai börze a tegnapi zárószintje környékén ingadozott, a napot végül erősödéssel zárta az OTP-Richter párosnak köszönhetően.

2013. április 25. 17:25 Megosztás Az OTP-Richter páros mentette meg a magyar piacot A magyar tőzsde egész nap a tegnapi zárószintje környékén mozgott. A nyitást követően csökkenni kezdett, majd a déli órákban emelkedést produkált, ezt követően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés