Előfizetői tartalom

Megszületett a KAP reform - Újabb mérföldkő

Portfolio
Sikerült megállapodásra jutniuk az Európai Unió agrárminisztereinek a közös agrárpolitika (KAP) átalakításáról, amelynek alapján megkezdődhet az egyeztetés az Európai Parlamenttel. Czerván György, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára az MTI-nek elmondta: több magyar szempontot is sikerült érvényesíteni, a tanács soros elnökségét betöltő Írország pedig június vége előtt szeretne végső megegyezésre jutni a kérdésben.

Az államtitkár szerint azért is szerencsés volna minél előbb lezárni az uniós intézmények közötti egyeztetést, mert az eredetileg 2014 és 2020 közötti időszakra vonatkozó többéves uniós keretköltségvetés tervezettnél későbbi, idén februári elfogadása miatt a rendszer már most is csak egy éves késéssel kezdhet majd működni - 2014 átmeneti időszak lesz. Az átmeneti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés