Előfizetői tartalom

A tömeges elbocsátások éve volt 2012

Portfolio
A javuló munkaerőpiaci trendek ellenére 2012-ben még mindig jelentős volt a tömeges elbocsátások száma az Egyesült Államokban. Némi megnyugvást jelenthet ugyanakkor, hogy a 24/7 Wall Street hírportál kutatatása alapján láthatóvá vált, az elbocsátások jellemzően emberi hibából fakadnak, nem pedig a gazdaság esetlegesen rossz állapotából. Az alábbiakban azt a hét vállalatot mutatjuk be, amelyek 2012-ben a legnagyobb elbocsátásokat hajtották végre.

A tömeges elbocsátás a vezetőség hibája Hiába látszik a javulás a munkaerőpiacon, 2012-ben még mindig kiemelkedően magas volt a tömeges elbocsátások száma az Egyesült Államokban. Vállalatok tucatjainál történtek összességében több ezer munkavállalót érintő leépítések. Az elbocsátott dolgozók abszolút száma alapján felállított lista csúcsán a rosszul teljesítő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés