Előfizetői tartalom

8 óra! Ébresztő! Itt az idő részvényeket venni!

A várt dögunalom helyett igencsak izgalmasan alakult az előző hónap a világ tőkepiacain, a görög választások, a spanyol csődről szóló találgatások és az európai válságkezelés új irányait meghatározó EU-csúcs megmozgatták a piacokat. A befektetők azonban továbbra is aggódnak, hiszen a politikai és gazdasági vezetők pénznyomtatással és az adósságállomány további felduzzasztásával válaszoltak az eurózóna válságára és a globális gazdasági lassulásra, ami lehet, hogy csak ideig-óráig nyugtatja majd meg a piacokat. Mindeközben egyre több elemzőház biztatja kockázatosabb eszközök, például részvények vásárlására ügyfeleit, a Citi szerint a mostani, félelmekkel terhelt időszak nyújtja a legjobb lehetőséget a részvényvásárlásra.

Korábbi havi összefoglalóinkat az alábbi linkekre kattintva olvashatják:Kapcsolódó cikkünk2012.06.05Meneküljön, ki merre lát!2012.05.09Elég a megszorításokból!2012.04.0820 százalék profit nem elég?2012.03.06Az összeomlás egyelőre elmaradt, pedig igény az volna rá2012.02.07Nincs. Semmi. Baj.Izgalmas hónap volt Alacsony forgalom és unalmas kereskedés jöhet, gondolhatták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés