FONTOS Sosem műveltek még ilyet a profi magyar befektetők: mi lesz ennek a vége?
 
Előfizetői tartalom

Zuhantak a japán börzék - Az OTP vezetheti az esést idehaza

Portfolio
Jelentős esés bontakozott ki az amerikai piacokon a tegnapi kereskedésben, a legnagyobb csökkenés a Nasdaq piacán következett be, míg az S&P 500 eltávolodott a történelmi csúcsától. Az ázsiai piacok is gyengén teljesítettek, a régió legtöbb börzéje a negatív tartományban fejezte be a mai kereskedést, az esést a japán piacok vezették. A vezető európai határidős indexek is csökkenést vetítenek előre a nyitást követően. A fenti események hatására a hazai index is eséssel kezdheti a napot, a kereskedés vesztese az OTP lehet.

Egyre távolabb a csúcstól az S&P 500 Pesszimista hangulatban folyt tegnap a kereskedés a tengerentúlon, ugyanis a ciprusi gazdaságot kisegítő csomag körül rendkívül nagy a bizonytalanság, a szigetország parlamentje nem fogadta el az eddigi feltételekkel a segítséget. Az EKB eközben közölte: hétfőig tartja "lélegeztető gépen" a ciprusi bankokat, ezután a likviditási támogatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés