Előfizetői tartalom

USA: tegnapi zárószintje körül nyithat a piac

Portfolio
A határidős piac jelenlegi állása alapján enyhe pozitívban nyithat ma Wall Street. Korábban magasabban is jártak a határidős indexek,de a tartós cikkek rendelésállományának várakozáson aluli értékére hirtelen visszahúzták a tőzsdét. Fontos makroadat a továbbiakban nem érkezik, így a hangulati elemek befolyásolhatják a kereskedést, és a Spanyolországgal kapcsolatos frissen feléledt aggodalmak a tengerentúlon is alááshatják a befektetői bizalmat.

Mérsékelt emelkedést mutat az amerikai határidős piac, ennek alapján pedig a tegnapi zárószintje körül nyithat a Wall Street. Európában a Spanyolországgal kapcsolatos aggodalmak rontották a napokban a befektetői bizalmat, ez pedig a tengerentúlon is éreztetheti a hatását a mai kereskedésben. Ben Bernanke, FED-elnök az ABC News hírcsatornának adott interjújában úgy fogalmazott...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés