Előfizetői tartalom

Amerika vezeti az esést - Zuhant az OTP-MOL páros

Portfolio
Várakozásoktól elmaradó GDP-adatot publikáltak Kínában, mely révén a távol-keleti indexek csökkenéssel zárták a kereskedést a hét első napján. A pesszimizmus Európára is átragadt, így az irányadó benchmarkok esést mutatnak a hétfői kereskedésben. A vezető amerikai indexek is kivétel nélkül csökkennek a nyitás óta. Ahogy a nemzetközi piacokon úgy itthon is az eladók kerültek fölénybe, a BUX közel 2 százalékot esett a pénteki záróértékéhez képest. A hazai index csökkenéséhez nagyban hozzájárult az OTP-MOL páros egész nap tartó gyenge szereplése.

2013. április 15. 17:38 Megosztás A végére elfáradt a magyar börze A hazai index csökkenéssel kezdte a hétfői kereskedést, a BUX 1,7 százalékot veszített az értékéből, amihez 7,9 milliárd forintos forgalom párosult. A mostani teljesítményével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés