FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Szórják a részvényeket a befektetők

Portfolio
Már kora reggel elromlott a hangulat Ázsiában, valamint az európai határidős indexek is a negatív tartományban voltak a kezdő gong előtt, így ezek alapján a magyar börzén is az eladók kerültek többségbe, a BUX 0,5 százalékos csökkenést könyvelhet el. Keddi kereskedésben a hétfői eseménytelenség után már várható egy makroadat, de az Európai Unió pénzügyminiszterei is üléseznek.

11 órakor érkezik a német ZEW gazdasági hangulat index novemberi értéke, mely az októberi -11,5 pont után -10 pontra emelkedhet az elemzők szerint. Emellett az EU pénzügyminisztereinek ma ülésére is érdemes lehet figyelni, mely során a görögök és a spanyolok helyzete is szóba kerülhet. Kedd reggel a befektetők újra részvényeik értékesítésébe kezdtek, a pesszimista...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés