Előfizetői tartalom

Pluszban zárt Amerika

Portfolio
Az EKB bejelentését követően, miszerint az európai jegybank 0,5 százalékra vágta az irányadó alapkamatot, emelkedni kezdtek az európai indexek. Ezt követően Mario Draghi szavai viszont kijózanítóan hatottak, így lejtmenetbe váltottak a részvényárfolyamok. Az amerikai indexek mindezek ellenére erősödni kezdtek a csütörtöki kereskedés első perceiben a vártnál kedvezőbb tengerentúli makroadatoknak köszönhetően. Az amerikai munkaerőpiaci adat és a külkereskedelmi hiány mértéke is derûlátásra adott okot a parketteken. Egy százalék körüli pluszban zártak a vezető amerikai indexek.

2013. május 02. 22:06 Megosztás Pluszban zárt Amerika A zárás előtti utolsó órában csendes kereskedés folyt a tengerentúlon, a Dow Jones index végül 14832 ponton 0,89 százalékos pluszban, a Nasdaq 3341 ponton 1,27 százalékos, az S&P 500 pedig 1598...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés