Előfizetői tartalom

Ütötték az OTP-t, mínuszokkal indult Amerika

Portfolio
Elszakadt a cérna az OTP-piacán, így a BUX is vastag mínuszokat szedett fel ma magára. A vezető hazai index a kereskedés végén közel 2 százalékos veszteséget mutatott, átlag feletti forgalom mellett. A bankpapírok gyengélkedése mellett szinte alig lehetett találni olyan vállalatot, mely felfele segítette volna a BUX-ot. Közben Európában is az eladók diktálták az irányt, a vezető benchmarkok 1 százalék közeli csökkenéssel fejezték be a mai kereskedést. Az amerikai tőzsdéken is csökkenéssel indult a kereskedés, a nap végén azonban a tegnapi zárószintek közelébe emelkedtek vissza az indexek. Legközelebbi Portfolio.hu Klub rendezvényünkön a feltörekvő országok kilátásait vesszük sorra és mutatjuk be a befektetési lehetőségeket, Magyarországra is kitérve. Részletekért kattintson ide!

2013. február 14. 22:10 Megosztás Felemás zárás Vegyesen fejezték be a kereskedést az irányadó amerikai indexek, a Dow 0,1%-ot esett, míg a Nasdaq 0,1%-kal menetelt felfelé. Az S&P 500 minimális, 1 pontos erősödéssel fejezte be a napot. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés