Előfizetői tartalom

Spanyol hírek fűtik a piacokat

Portfolio
A kínai jegybanki likviditásfokozás híre megadta az alaphangulatot tegnap az európai piacokon, ez azonban mérsékelt erősödést volt csak képes generálni a nap első felében, a pluszok nagy része pedig a zárás felé közeledve el is olvadt. A tengerentúlon is emelkedéssel nyitottak a tőzsdék, nagy örömködés azonban itt sem látszott sokáig, majd a spanyol költségvetéssel kapcsolatban bejelentett részleteket követően erősödött az optimizmus. Az indexeknek végül többségében sikerült jelentősebb, 1% körüli pluszban zárni. A kedvező spanyol hírekre az ázsiai börzék is felfele indultak, a távol-keleti indexek többsége a pozitív tartományba került.

2012. szeptember 28. 08:37 Megosztás Amerika nyomába indult a Távol-Kelet Alapvetően optimista hangulatban zajlik a távol-keleti kereskedés, a japán indexek azonban a lejtőre kerültek azt követően, hogy egy gyenge, várakozásoktól elmaradó ipari adat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés