Előfizetői tartalom

Semmi nem segített a hazai piacon

Portfolio
Lényegesen javult a nemzetközi tőkepiacokon a hangulat, mely részben a kedvező vállalati gyorsjelentéseknek, részben pedig a várakozások feletti, délután érkezett amerikai makrogazdasági adatnak köszönhető. A magyar börze ennek ellenére a negatív tartományban fejezte be a kereskedést, melynek hátterében az állhatott, hogy kimaradt az előző napok csökkenéséből.

Kedvező hangulat bontakozott ki délutánra a nemzetközi tőkepiacokon, melyben szerepet játszhatnak az EPS soron elemzői várakozások feletti vállalati gyorsjelentések valamint a délután érkezett amerikai ingatlanpiaci adat is. A szeptemberben értékesített új lakások száma a várt 385 ezres érték helyett 389 ezerre ugrott az augusztusi 373 ezret követően.Kapcsolódó cikkünk2012.10.24Több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés