Előfizetői tartalom

Rába nyitás: +28%

Portfolio
A nyitást követően, mint az várható volt, a Rába részvények indítottak a legnagyobb +28,2%-os elmozdulással. A blue chipek közül az OTP stagnál, a MOL 1,2%-os pluszban indított a Richter 1,1%-kal, a Magyar Telekom 0,4%-kal kezdett magasabban. Tovább szakad az Est Media, itt 10% feletti az esés mértéke. A BUX a nyugat-európai piacok mozgásának megfelelően mérsékelt 0,5%-os pluszban nyitott. A vezető részvények pár perc elteltével már a pozitív tartományban mozognak, az élen a MOL papírok haladnak, de a nap nyertesei a tegnap 815 forintos ajánlatot kapott Rába részvények, melyekkel 800 forint közelében kezdték a kereskedést. Ma fontosabb makroadat nem érkezik, így továbbra is az olasz és a görög kötvényhozamok kerülhetnek előterébe.

OTPReal-time árfolyamInformációs panelA nagypapírok közül a MOL kezdett a legizmosabban, az olajcég részvényei 3% feletti pluszban járnak, az emelkedést segíti a 113 dolláros szintek fölött járó olajár is. Az OTP részvényeseinek sincs oka a panaszra, a bankpapírok a stagnáló kezdést követően a 1,9%-os emelkedést mutatnak. A gyorsjelentését ma hajnalban kisebb nehézségek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés