Előfizetői tartalom

Pörög a magyar piac

Portfolio
A déli órákban is a vevők dominálják a hazai kereskedést, így a BUX 0,6 százalékos pluszban tartózkodik. A hosszúhétvége közelsége ellenére nagyon aktívak a befektetők, ugyanis a forgalom jóval a megszokott feletti. Jelentősebb piacmozgató makroadatra ma már nem kell számítani, így a vállalati hírek mozgathatják a kereskedést.

A nemzetközi részvénypiacokon a pénteki optimizmust még Angela Merkel tegnapi szavai indították el. A hazai kereskedőknek a német kancellár beszédét követően az OTP is örömöt okozott negyedéves jelentésével. A mai kereskedést követően hosszú hétvége következik a magyar piacon, de ennek ellenére, igen aktívak a hazai befektetők.Kapcsolódó cikkünk2012.08.16Politikai unióról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés