Előfizetői tartalom

Pluszban nyitott a BUX!

Portfolio
A reggeli pozitív fordulat hatására hihetetlen, de pluszban nyitott a pesti parkett. A BUX jelenleg 0,3%-os csökkenést mutat, az amerikai határidős indikációk alapján 1150 pontot is megközelítette az S&P 500, mely ma napon belül 70 pontos felpattanásnak felel meg. Ám nyitásig várhatóan továbbra is marad az izgalom és a heves volatilitás.

Azaz a magyar piac egyelőre jól viseli a negatív hangulatot, ám a piac aljának a kijelöléséhez láthatóan Amerikára van szükségünk, mint az tegnap este be is bizonyosodott. Ott kell jönnie fordulatnak, ami várhatóan ugyanolyan heves lesz, mint az elmúlt hat kereskedési nap zuhanása. Ám addig várhatóan továbbra is heves kilengések jönnek. A vezető blue chipjeink közül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés