FONTOS Kiderült, hogyan teljesített az energiakrízisből kilábaló magyar energiaszektor
 
Előfizetői tartalom

Nincs egyértelmű irány Amerikában sem

Portfolio
Bizonytalanul kezdhetik a kereskedést az amerikai részvénypiacok, miután Európában sem alakult ki határozott irány a tőzsdéken. A befektetők a vállalati hírek mellett, a délután folyamán fél háromkor a tengerentúlról érkező két fontosabb makroadatra vártak, melyek vegyes eredményt hoztak. A határidős indexek jelenlegi állása alapján a Dow futures 10 pontos, a Nasdaq futures és az S&P 500 futures 2 pontos csökkenést mutat.

Az európai indexek többsége nem mutatott jelentős elmozdulást, mindenki a délután fél háromkor megjelent makroadatokat várta, melyek vegyes képet mutatnak az amerikai lakáspiac helyzetéről. A 2010 utolsó hónapjában a megkezdett építkezések száma 4,3 százalékkal csökkent, az újonnan kiadott építési engedélyeké viszont 16,7 százalékkal nőtt. Az elemzők mindkét mutató...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés