Előfizetői tartalom

Nem jut levegőhöz Európa

Portfolio
Vegyes elmozdulásokat láthatunk hétfő reggel az európai piacokon. A DAX30 0,3%-os csökkenést mutat akárcsak a francia CAC40, míg a londoni FTSE100 már 0,3%-os pluszban van. A nap vesztese a közel 1%-kal lefelé mozduló spanyol index mely arra a piaci pletykára kezdett el esni, hogy az ibériai ország lehet a következő, mely mentőcsomagra szorulhat.

A Stoxx600 szélesebb piacokat lefedő indexe stagnál, a szektorok versenyét az alapanyag és a technológiai szektorok vezeti, míg a bankok és biztosítók lemaradóak a hétfői napon.A brit Centrica közszolgáltató vállalat részvényei 3%-ot meghaladó mértékben veszítettek értékükből arra a bejelentésre, hogy a cég becslése szerint a 2011-es profitszámok jóval szolidabb ütemben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés