Előfizetői tartalom

Két éve a legrosszabb hónapot zárta a Dow

Portfolio
Negatív hangulatban kezdődött a hónap utolsó kereskedési napja az amerikai tőzsdéken, az Európával kapcsolatos aggodalmak mellett ma a csalódást keltő amerikai makroadatok is pesszimizmusra adtak okot a befektetők körében. Az irányadó amerikai indexek 1% körüli esésekkel kezdték a kereskedést, napközben azonban nagy fordulatot vettek azon spekulációkra, miszerint már készül Spanyolország megmentésének terve. A kereskedést végül mérsékelt csökkenésekkel fejezték be az indexek, de így is 2 éve nem volt ilyen rossz hónapja a Dow indexnek.

2012. június 01. 08:21 Megosztás Lemaradó volt az energia szektor Az energiaszektor szereplői mutatták a legrosszabb teljesítményt tegnap az amerikai tőzsdéken, miután az olaj árfolyamának esése folytatódott. A WTI határidős árfolyama ezzel 17%-ot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés