Előfizetői tartalom

Megérkeztek a vevők

Portfolio
Fordult a kocka pénteken az amerikai piacokon miután egyes politikusok sikeresnek ítélték meg az első tárgyalásokat a fiscal cliffel kapcsolatban. Emiatt az ázsiai börzék is emelkedő pályára kerültek, csak úgy mint a vezető határidős nyugat-európai indexek, melyek mérsékelt emelkedést mutatnak a kezdő gong előtt. Csütörtökön zárva lesznek az amerikai piacok míg pénteken csak rövidített kereskedés lesz, így a kereskedés a hét második felében alacsonyabb forgalmú lehet.

Megtört a jég az USA-ban A hét utolsó napján már emelkedtek a vezető amerikai indexek, ugyanis a piacok erőt merítettek azokból a hírekből, miszerint az automatikus költségvetési egyenlegjavító mechanizmusokról folytatott találkozót sikeresnek ítélték a politikusok. A vezető tengerentúli benchmarkok a pénteki teljesítményükkel egy már négy napja folytatódó esést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés