Előfizetői tartalom

Megállapodásban bízva emelkedett nagyot Amerika

Portfolio
Mindössze egyetlen negatív makroadat látott napvilágot Amerikában, a vezető amerikai indexek mégis jelentős emelkedéssel zárták a hétfői kereskedést. A Nasdaq 1,3 százalékkal, az S&P 1,2 százalékkal, míg a Dow 0,8 százalékkal emelkedett. A befektetők azért ennyire optimisták, mivel úgy látszik folyamatosan közelednek az álláspontok a pártok között a költségvetési szakadék megoldásával kapcsolatban. Igaz még döntés nincs, viszont ma találkozott Barack Obama és John Boehner, a republikánusok oldaláról pedig olyan hírek érkeztek, miszerint hajlandóak kompromisszumra az adóemelést illetően.

2012. december 17. 22:08 Megosztás 100 ponttal emelkedett a Dow Nagyon jó napon vagyunk túl, a vezető amerikai indexek mind nagyobb emelkedéssel zárták a keddi kereskedést. A Nasdaq 1,3 százalékkal, az S&P 1,2 százalékkal, míg a Dow 0,8 százalékkal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés