Előfizetői tartalom

Ma sem mi voltunk a befektetők kedvencei a régióban

Portfolio
Nem túl izgalmas napja van az európai részvénypiacoknak, ennek ellenére az irányadó indexek jól teljesítenek. A BUX a kereskedést kisebb mértékű pluszban indította, ám gyorsan tovatűnt a lelkesedés, és 0,3 százalékos mínuszban megy pihenni. Az eseménytelen napot követően a hét második felében újra több mindenre lehet figyelni, melyek között lesznek amerikai makroadatok illetve Görögországgal kapcsolatos megbeszélések is.

Hétfőhöz hasonlóan a kedd sem tartogatott számottevő meglepetéseket a befektetőknek. Azonban holnaptól változik a helyzet, és újra megindulnak az események. Szerdán négy órakor jön a használtlakás értékesítési adat, melynek júliusi értéke emelkedhet az előző hónaphoz képest, majd este 8 órakor szintén az Egyesült Államokban a FOMC jegyzőkönyvet teszik közzé. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés