Előfizetői tartalom

Ma is az OTP intézte el a BUX-ot

Portfolio
Egész nap alulteljesítő volt a hazai részvénypiac a régiós versenyben. A budapesti börze tegnap az újabb kiigazító csomag bejelentését követően került padlóra, és azóta sem sikerült talpra állnia, melyért ma nagyrészt megint az OTP tehető felelőssé. A csütörtöki kereskedésben vegyesre sikerült amerikai makroadatok érkeztek, amik nem tudtak változtatni a kedvezőtlen hangulaton.

Az első amerikai makroadat jelentősen alulteljesítette az elemzők várakozásait. A heti friss munkanélküli segélykérelmek száma háromhavi csúcsra emelkedett, a mutató értéke 388 ezerre növekedett a konszenzusban szereplő 360 ezerrel szemben. A négy órakor nyilvánosságra hozott statisztikák már kellemes meglepetéssel szolgáltak, és a gazdasági kilátások javulására utalnak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés