Előfizetői tartalom

Lendületbe jött Ázsia is

Portfolio
A tegnapi amerikai emelkedés ma reggel az ázsiai piacokat is lendületbe hozta, a főbb indexek esetében 1% körüli pluszokat láthatunk. A részvényeknek úgy tűnik most annyi is elég az emelkedéshez, hogy Görögországból nem érkeznek újabb rossz hírek, persze fontos megjegyezni, hogy az elmúlt hetek gyenge teljesítményét követően kijárt már egy pozitív korrekció.

Makroadatok és újabb kedvezőtlen görög fejlemények hiányában tegnap jelentősebb emelkedést produkáltak az amerikai tőzsdék, a vezető indexek 1-2%-os pluszban fejezték be a kereskedést. A jó hangulat ma reggel Ázsiára is átterjedt, az egyes indexek közül a dél-koreai KOSPI 1,7, a hongkongi Hang Seng 1,3, a japán Nikkei 225 pedig 1,1%-kal került feljebb.A Louis Capital Markets...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés