Előfizetői tartalom

Kilógott a sorból a magyar börze, esett a BUX

Portfolio
Délután is a vevők maradtak többségben az európai piacokon, igaz akadt egy-két börze, melyek kilógtak a sorból, és a negatív tartományba kerültek. A BUX is a gyengélkedő benchmarkok között foglalt helyet, és záráskor 0,2 százalékos csökkenést mutatott. A kereskedés második felében érkezett makroadatok nem voltak hatással a tőzsdékre, mert a befektetők már Ben Bernanke esti sajtótájékoztatójára figyeltek.

Fél háromkor publikálták az Egyesült Államokban az export illetve import árindexet, mely szerint az import árak 0,9 százalékos csökkenést mutattak szemben az elemzők által prognosztizált 0,3 százalékos eséssel. A kereskedők azonban a negyed kilenckor kezdődő Ben Bernanke sajtótájékoztatójára várnak.Kapcsolódó cikkünk2012.12.12USA: Olcsóbb az importAz irányadó amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés