Előfizetői tartalom

Kedvezőtlen adatok miatt aggódtak Amerikában - Estek az indexek

Portfolio
Mérsékelt pesszimizmus uralkodott az amerikai piacokon, a vezető indexek mínuszban zártak. Három adat is borúlátásra adott okot a befektetők körében: a Philadelphiai Fed feldolgozóipari indexe, a Conference Board leading indicatorsa, és a regisztrált munkanélküliek száma is kedvezőtlenül alakult. Zárásra a Nasdaq 1,2 százalékot esett, február vége óta nem járt hasonló mélységben az index. A Dow Jones és az S&P 500 index valamivel több mint fél százalékkal csökkent.

2013. április 18. 22:08 Megosztás A Nasdaq másfél hónapos mélypontra esett Zárásra kissé felfelé korrigáltak az amerikai indexek, a pesszimista hangulatban folyó kereskedés végére a Dow Jones index 0,56 százalékos, az S&P 500 0,64 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés