Előfizetői tartalom

Ismét nehéz nap elé nézhetnek a befektetők a Wall Streeten

Portfolio
Az amerikai határidős indexek csökkenést vetítenek előre a tengerentúlon. A görög problémák és az, hogy a Moody's Investors Service péntek késő este leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette Olaszország "Aa2" adósbesorolását nem csupán az európai, de az amerikai határidős indexeket is mínuszba taszították a hétfői napon. A Dow futures 57 pontos, a Nasdaq futures 10, míg az S&P futures 6 pontos csökkenést mutat.

Ma fontosabb makroadat nem érkezik a tengerentúlról, így inkább a vállalati hírek kerülnek a befketetők fókuszába. A Boeing részvényei 0,5%-os csökkenést mutatnak a nyitás előtti szakaszban annak ellenére, hogy a Qatar Airways 1,7 milliárd dollár értékben 6 darab Boeing 773-300s típusjelű gépet rendelet a párizsi Air Show-n. A Wall Street Journal értesülései szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés