Előfizetői tartalom

Hiába a hangulatjavulás, a BUX nem tudott belőle profitálni

Portfolio
Nem igazán mozdult a délutáni kereskedésben a hazai piac, így a BUX a hét első napját 0,6 százalékos csökkenéssel fejezte be. Az olasz miniszterelnök távozásáról szóló hírek nemcsak a budapesti hanem a nyugat-európai börzékre is rányomták bélyegüket, igaz a nyugati benchmarkok a magyar zárásig némileg korrigáltak, sőt akadt melyik már a pozitív tartományba kapaszkodott vissza.

Makroadat ma nem érkezett, azonban a befektetőknek így is akadt mi miatt aggódnia, ezúttal az olasz miniszterelnök távozásának híre csökkentette a kereskedők kockázati étvágyát. Mario Monti ugyanis arról számolt be, hogy távozni kíván, miután a parlament elfogadja a következő éves költségvetési törvényt.Kapcsolódó cikkünk2012.12.09Lemond MontiAz amerikai piacok a kereskedés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés