Előfizetői tartalom

Hétfői veszteségét korrigálja a hazai piac

Portfolio
Bár csökkenéssel indított a budapesti piac, hamar irányt tudott váltani és emelkedő pályára került, a BUX 0,3 százalékos erősödést könyvelhet el. A befektetőknek tegnap az utolsó reménye is szertefoszlott a korábban bejelentett adójogszabályok esetleges visszavonásával kapcsolatban, ugyanis a parlament elfogadta az adórendszert tömérdek ponton megváltoztató módosító javaslatokat.

Rábólintott a parlament az adórendszert tömérdek ponton megváltoztató módosító javaslatokra, melyet követően véglegessé vált többek között, hogy a bankadó állandó adónemként kerül rögzítésre, az energiaszolgáltatókra kivetett Robin Hood-adót 31 százalékra emelik, valamint 2014-től a tranzakciós illetéket kiterjesztik az értékpapírügyletekre is. Az újabb intézkedésekkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés