Előfizetői tartalom

Megtépték az OTP-t a gyorsjelentésre

Portfolio
A kedvező nemzetközi hangulat hatásár ma ismét erősödéssel kezdődött a nap idehaza. A piaci szereplők az OTP-re figyelnek elsősorban, miután a társaság közzétette negyedik negyedéves számait. Az első befektetői reakciók abszolút pozitívak, a bankpapír részvényei közel 2 százalékot erősödtek a nyitás utáni percekben. A börze többi szereplőjének piacán is a vevők kerültek fölénybe a hét utolsó kereskedési napján.

Az OTP publikálta negyedik negyedéves számait, mely profit soron elmaradt az elemezői konszenzusoktól, de a jelentés több sora bizakodásra adhat okot a jövőt illetően. A cég részvényeinek árfolyama közel 2 százalékkal került feljebb a nyitást követően. Ennek köszönhetően karnyújtásnyira került az 5 000 forintos ellenállási szint, melynek leküzdése további emelkedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés