Előfizetői tartalom

Fordulat a japán gazdaságban - Folytatódhat az emelkedés idehaza

Portfolio
Kitart a jó hangulat a nemzetközi piacokon, az amerikai határidős indexek egységesen a pozitív tartományban tartózkodnak, és európai társaikhoz hasonlóan erősödést vetítenek előre a nyitásokat követően. Az emelkedés hátterében Mario Draghi tegnapi nyugtató szavai, valamint a japán gazdaságban bekövetkezett fordulat állhat, aminek a hatására az ázsiai börzék kivétel nélkül magasabban fejezték be a mai kereskedést a tegnapi záróáraiknál. A kedvező folyamatok jótékony hatással lehetnek a hazai piac alakulására is, ami immár harmadik napja kezdheti a napot erősödéssel.

Történelmi csúcs közelében az S&P 500 Az amerikai piacok tegnap tovább erősödtek, ami Mario Draghi megnyugtató szavainak, valamint a vártnál alacsonyabb munkanélküli segélyek számának volt köszönhető. A legnagyobb erősödés a Nasdaq piacán volt tapasztalható, őt követte a Dow Jones és az S&P 500 indexe. A vezető tengerentúl határidős indexek egységesen arra utalnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés