Előfizetői tartalom

Európát ma a bizonytalanság uralja

Portfolio
A Japánból érkező rossz híreket követő reggeli megingás után átmenetileg magukhoz tértek a vezető nyugat-európai indexek. A benchmarkok az 1% körüli esések egy részét ledolgozták már, a DAX30 0,5%-os csökkenést, a CAC40 0,7%-os, a FTSE100 0,5%-os leértékelődést mutat. A fontosabb támaszokig azonban még van egy kis tér lefelé.

Ötös fokozatról egyből hetes szintre emelte a japán nukleáris krízis besorolását az ország nukleáris és ipari biztonsági ügynöksége. Az európai piacok is idegesen reagáltak a bejelentésre, de a nyitást követően elkezdték ledolgozni mínuszaik egy részét a vezető indexek.Kapcsolódó cikkünk2011.04.12 08:25 Csernobilt emlegetnek Japánban, idegesek a piacokMa délelőtt 11...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés