Előfizetői tartalom

Európa tovább száguld az autógyártók hátán

Portfolio
Tovább emelkednek az európai indexek, a vezető börzék 0,5-1% közötti pluszokban vannak. A líbiai események nem tudták tovább tornázni a fekete olaj árfolyamát. Délután négy órakor két fontosabb makroadat érkezik az Egyesült Államokból. A decemberi építőipari kiadások mellett az ISM feldolgozóipari beszerzési menedzser index februári értékét ismerhetjük meg.

A német index eddig kissé kiemelkedik az európai indexek sorából, a frankfurti DAX30 már közel 1%-os pluszt mutat, míg a CAC40 és a FTSE100 0,5 illetve 0,6%-kal került feljebb.A Stoxx 600 szélesebb piacokat lefedő indexe is 0,6%-ot erősödött. Az élen a múlt héten gyengélkedő autóipar halad, míg a tegnapi HSBC gyenge gyorsjelentés további eladói nyomás alá helyezi a bankszektort...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés