Előfizetői tartalom

Estek a piacok: a technológia szektor volt a bűnös

Portfolio
A tegnapi hangulatot a New York-i Fed index mellett egyes vállalati hírek határozhatták meg. A Fed index értéke elmaradt a várttól, a kezdeti pozitív hangulatot pedig egy folyamatos eladói nyomás váltotta fel az amerikai tőzsdéken. Leginkább a Nasdaq index esett, 1,6 százalékot meghaladó mínusszal, de a többi index sem úszta meg. A Dow 0,4, míg az S&P 500 0,6 százalékot esett nap végére, megnyitva az utat a további lejtmenet előtt.

A kezdeti optimistább hangulat után az eladók vették át az uralmat az amerikai részvénybörzék felett, ahol a kereskedés közepére már valamennyi főbb részvény index a negatív tartományba süllyedt. A legjobban a technológiai papírokat és a szolgáltató szektor vállalatait húzták lefelé.A napközben folyamatosan ereszkedő tőzsdék végül napi mélypontjuk körül zártak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés