Előfizetői tartalom

Esik a BUX, újabb történelmi minimumon jártak a távközlési papírok

Portfolio
A negatív tartományban kezdte a kereskedést az irányadó hazai index, a BUX mintegy 0,5 százalékos csökkenést produkált az első fél órában. A blue chipek közül a Magyar Telekom megint gyenge kezdést tudhat maga mögött, a papírok újabb történelmi minimumra kerültek. A vezető magyar részvények kilátásairól részletesen foglalkozik következő rendezvényünk, a Portfolio.hu Klub .

Pesszimistán indult a csütörtöki kereskedés, mely során délután két kamatmeghatározó ülésre is sor kerül majd. A Bank of England valamint az Európai Központi Bank döntéshozói is asztalhoz ülnek, mely során az elemzők nem számítanak az irányadó ráta módosítására. A BoE 0,5, az EKB pedig 0,75 százalékon hagyhatja az alapkamatot. A kezdő gongot követően a hazai benchmark...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés