Előfizetői tartalom

Elszomorodtak a befektetők - Nagyot esett az Apple

Portfolio
Csökkenéssel zárták a tegnapi kereskedést az amerikai tőzsdék, a Dow 0,3, az S&P 500 0,4, a Nasdaq pedig 0,7%-kal került lejjebb. A mérsékelt pesszimizmusban az játszhatott szerepet, hogy a költségvetési szakadék kezelését illetően továbbra sem született megoldás, a befektetők pedig láthatóan kevés figyelmet fordítottak a kedvező kínai és amerikai makroadatokra.

A korábbi napokban látott emelkedések után tegnap lefelé vették az irányt az amerikai tőzsdék, a vezető részvényindexek közül a Dow 0,3, az S&P 500 0,4, a Nasdaq pedig 0,7%-kal került lejjebb. A piaci szereplőket főként az nyomaszthatta, hogy egyre közelebb az év vége, a költségvetési szakadék bekövetkezésének veszélye pedig egyre inkább fokozódik. Egyelőre a problémák...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés