Előfizetői tartalom

Az Egis és a Richter mentette meg a magyar piacot

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek eséssel kezdték a keddi kereskedést azt követően, hogy a Fitch tegnap lerontotta az EFSF hosszútávú osztályzatát. A befektetői hangulat a ZEW német gazdasági hangulat index közzététele után sem javult, ugyanis az index értéke elmaradt a várakozásoktól. Az amerikai indexek is a hétfői záróértékeik alá kerültek azt követően, hogy vegyes tengerentúli makroadatok kerültek publikálásra. A fentiek ellenére a magyar tőzsde a gyenge kezdést követően ledolgozta korábbi hátrányát, amiben a Richter és az Egis erősödése is nagy szerepet játszott.

2013. július 16. 17:32 Megosztás Az OTP volt a leggyengébb láncszem A vezető nyugat-európai indexek a keddi kereskedés utolsó szakaszában is az előző napi záróértékeik alatt tartózkodnak. A gyenge teljesítmény hátterében a Fitch tegnapi akciója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés