Előfizetői tartalom

Csend honol a tengerentúlon is

Portfolio
A novemberi kiskereskedelmi adattól várták a piacok, hogy megadja az alaphangot mai kereskedéshez. Az adat előtt érdemi elmozdulás nélkül álltak a határidős amerikai indexek, ezen a vegyes makroadatok napvilágra kerülése mit sem változtatott. Az S&P futures stagnál, a Dow futures 9, a Nasdaq futures 2,5 pontos emelkedést mutat.

Az októberi 0,3%-os egyhavi csökkenés után novemberben 0,3%-kal emelkedett a kiskereskedelmi forgalom az Egyesült Államokban, de ez még így is elmaradt a 0,5%-os növekedési várakozástól, ami a Reuters konszenzusában adódott. Ez pedig nem túl jó előjel a karácsonyi vásárlási szezon erejével és így a negyedik negyedévi amerikai GDP-teljesítménnyel kapcsolatban.Kapcsolódó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés