Előfizetői tartalom

Ciprus miatt aggódtak az amerikai befektetők

Portfolio
Bár az európai kereskedés első szakasza optimista hangulatban telt, az amerikai piacok nyitását követően alábbhagyott a jókedv, sőt az európai záráshoz közeledve több index is meredek esésbe kezdett. Az amerikai piacok enyhe emelkedéssel indították a kereskedést, azonban hamar elfogyott az erejük és a pénteki záróértékük alá süllyedtek. A hirtelen jött hangulatromlásban szerepet játszhatott az Eurócsoport elnökéken, Jeroen Dijsselbloemnek a nyilatkozata, mely szerint a ciprusi példa alapján a a mostani ciprusi megoldáshoz hasonlóan a bankok feltőkésítésében a jövőben akár a nem biztosított betétek is szerepet játszhatnak.

2013. március 25. 21:17 Megosztás Maradtak a mínuszok Nem változott zárásra sem számottevően az amerikai piacok teljesítménye, így a Dow Jones 0,4, a Nasdaq és az S&P 500 0,3 százalékkal került lejjebb a hét első kereskedési napján. A tengerentúli...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés