Előfizetői tartalom

Az OTP húzza a BUX-ot

Portfolio
Véget értek a kiemelt figyelemmel követett jegybanki kamatdöntő ülések, melyekről összességében elmondható, hogy semmi újjal nem szolgáltak. A nemzetközi piacok a tegnapi EKB-s sajtóközleménnyel egy időben meredeken lefele indultak el, és végül jelentős eséssel zárták a napot. Ma azonban felfele korrigálnak az indexek, melyből a BUX is kiveszi a részét, 0,5 százalékot emelkedett.

A héten 2 meghatározó jegybank is ülésezett: míg a Fed szerdán, tartotta kamatdöntő ülését, mellyel kapcsolatban a befektetőknek csalódniuk kellett, ugyanis elmaradtak a gazdaságélénkítő lépések. Addig az EKB döntéshozói tegnap ültek asztalhoz, akik szintén nem tudtak mosolyt csalni a kereskedők arcára, ugyanis a piac által várt lépésekből semmi nem került bejelentésre....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés