Előfizetői tartalom

Az ázsiai optimista hangulat ellenére Európa irányt keres

Portfolio
Az amerikai piacok tegnap Hálaadás miatt zárva voltak, így a befektetők figyelme az Európai Unió következő hat éves költségvetésével kapcsolatos egyeztetésekre fordult, melyek azonban hamar felfüggesztésre kerültek. Az ázsiai piacokon optimista a hangulat azonban ebből a japán befektetők a kereskedési szünnap miatt kimaradnak. Az európai határidős benchmarkok előző napi záróértékeik közelében ingadoznak.

A tengerentúli piacok zárva voltak, így Európa volt a fókuszban Hálaadás miatt tegnap nem nyitottak ki az amerikai piacok, és ma is csak rövidített kereskedésre kerül majd sor. Míg Amerikában pihentek a befektetők, addig Európában a tagállamok kormány és államfői megkezdték az egyeztetéseket 2014-2020 közötti uniós pénzügyi keretről. A nem sokkal éjfél előtt megkezdett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés