Előfizetői tartalom

Esőzések enyhítik az amerikai aszályt - Nagyot esett a szójabab

Portfolio
Jó hangulat uralkodott tegnap a piacokon, a dollár is gyengült, az árupiacok összességében azonban alig 0,06 százalékot emelkedtek (a Dow Jones UBS árupiaci index alapján), mivel az amerikai esőzések miatt javultak a termelési kilátások az amerikai agrárpiacokon. A szójabab például 3 százalékot veszített értékéből. Drágult viszont az olaj, és feljebb került az arany is.

Jó hangulat uralkodott tegnap a piacokon, a befektetők ismét reménykedni kezdtek abban, hogy az Európai Központi Bank lépni fog (és periféria országok kötvényeit vásárolhatja), korábbi ígéretéhez híven. A dollár enyhén gyengült, a részvénypiacok emelkedtek, a kockázatvállalási hajlandóság javult, a Dow Jones UBS árupiaci index azonban mindössze 0,06 százalékkal került...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés