Előfizetői tartalom

Nagyon jó napja volt a nyersanyagoknak

Portfolio
Jó napja volt a szerdai kereskedésben a nyersanyagoknak, melyet a gyengülő dollár valamint egy vártnál kedvezőbb amerikai ingatlanpiaci adat is támogatott. A Dow Jones UBS árupiaci index csütörtökön 1,5 százalékkal emelkedett. Az egyes árupiaci termékek közül az ezüst több mint 5 százalékot emelkedett, de a többi nemesfém árfolyama is feljebb került.

Emelkedtek a nyersanyagok a tegnapi kereskedésben mely részben a várakozások feletti amerikai munkaerőpiaci adat számlájára írható. Az Egyesült Államokban ugyanis az előző héten 339 ezer főre mérséklődött az első ízben munkanélküli segélykérelemet igénylők száma, mely kevesebb mint az elemzők 351 ezer fős prognózisa. Emellett az is erősíthette a vételi oldalt, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés