Előfizetői tartalom

Amerikát és Ázsiát tovább ütötték, Európa már talpra állhat

Portfolio
A görög mentőcsomaggal kapcsolatos újabb fejlemény valamint a kedvezőtlen vállalati hírek miatt az amerikai indexek újabb közel 1 százalékos veszteséget könyvelhettek el. Az ázsiai piacokon sem volt sokkal jobb a hangulat annak ellenére, hogy több várakozások feletti kínai makroadat is érkezett. Az európai piacokon azonban már megnyugodni látszanak a befektetők, és a kezdő gong előtt a vezető határidős indexek mérsékelt emelkedést mutatnak.

Maradtak a mínuszok az USA-ban Már az európai zárás előtt elromlott a hangulat a tőkepiacokon, melynek hátterében a görög mentőcsomag esedékes részletének kiutalásával kapcsolatos hír állt. Az eurózóna pénzügyminiszterei ugyanis azt tervezik, hogy néhány héttel november végére csúsztatják a görögöknek esedékes nemzetközi mentőcsomag következő részletének kiutalását....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés