Előfizetői tartalom

Történelmi csúcson az S&P - Ralizott az OTP

Portfolio
A pénteki kereskedés első szakaszában tovább folytatódott az emelkedés az európai piacokon. A kezdeti lendület viszont alábbhagyott, a vezető indexek a tegnapi zárószintjeik közelébe estek. Az amerikai nyitás után viszont újult erővel emelkednek a piacok. A DAX 2008 januárja óta nem látott szintekre emelkedett. Az amerikai indexek kivétel nélkül erősödnek, melynek hátterében a vártnál kedvezőbb munkaerőpiaci adatok állhatnak. Az S&P 500 mindenkori csúcsán kezdte meg a pénteki kereskedést. A nemzetközi börzéken tapasztalható erősödések hatására a magyar börzén is emelkedés kezdődött pénteken. A hazai index erősödése tovább folytatódott a délután folyamán, amiben nagy szerepe volt az OTP jó teljesítményének.

2013. május 03. 17:22 Megosztás Erősödéssel zárt a magyar index - Remekelt az OTP Erősödéssel zárta a pénteki kereskedést a magyar tőzsde. A BUX 0,4 százalékkal emelkedett, amihez 8,7 milliárd forintos forgalom párosult. Ezzel a teljesítményével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés